dijous, 24 d’abril del 2008

QUÈ LLEGEIXES?

T'agrada llegir?
T'agrada escriure sobre el que llegeixes?

Ahir, diada de Sant Jordi, es va fer la inauguració a Barcelona, al pati del Palau Moja, de la pàgina web Què llegeixes? És una pàgina creada per a fomentar la lectura entre els nens i el jovent a partir dels 11 anys. La pàgina està dividida en tres seccions: fins a 11 anys, de 12 a 16 anys i a partir de 17 anys.

Entre els apartats de què consta hi trobareu els següents: Comentar llibres, intercanvi de llibres, quedem, personatges, fòrums, els nostres llibres, jocs i concursos, vincloteca, la súperpregunta...

És una web molt activa i que s'anirà formant a partir de les intervencions dels participants.

Per començar cada mes hi haurà una súperpregunta que permetrà als participants acumular punts . Depenent del dia que es respongui, es guanyaran més o menys punts, perquè a mida que passin els dies, s'aniran donant noves pistes. Només es podrà enviar una resposta per cada súperpregunta. Al cap de l’any, qui tingui més punts guanyarà un súper premi. Si hi hagués més d’una persona amb la màxima puntuació, els faran resoldre una nova súperpregunta i el primer a encertar-la s’endurà el premi.