dimecres, 29 d’octubre del 2008

Visita escolar


El passat dia 17 d'octubre ens van visitar els alumnes de l'escola pública d'Albons. Al matí cap a les 12 van venir els més petits de l'escola, P-3, P-4 i P-5, un total de 21 nens i nenes amb 3 professores que els acompanyaven. Els vam explicar amb un Power Point com funcionava la biblioteca, els vam explicar un conte i llavors van disfrutar d'una estona lliure de lectura de contes.


A la tarda va venir un segons grup d'alumnes de la mateixa escola, de 1r fins a 6è de primària, un total de 42 nens i nenes amb 5 professores d'acompanyants. Donat que disposaven de poca estona i que eren molts, només els vam explicar com funcionava la biblioteca. Després de l'explicació van fer-nos un munt de preguntes.


Va ser una visita molt profitosa. Alguns d'ells ja han tornat a la biblioteca amb els seus pares i s'han fet el carnet per a poder utilitzar els seus serveis.


Volem felicitar-los perquè, tot i que eren un grup molt nombrós, es van portar molt i molt bé i van col.laborar activament en la visita.