dimarts, 25 de gener del 2011

PROPERA TROBADA DEL GRUP DE LECTURA "EL PETIT PRÍNCEP"

Aquest dijous, 27 de gener, nova trobada mensual amb el Grup de Lectura "El petit príncep" de la biblioteca. En aquesta ocasió comentarem el llibre d'Oscar Wilde, El retrat de Dorian Gray, un clàssic molt conegut, el tema principal del qual és la vanitat i la perversitat de l'ésser humà i, per altra banda, el narcicisme.


El proper llibre que llegirem, i que comentarem el dia 24 de febrer, és Una lectora poc corrent d'Alan Bennett. És un llibre original i divertit que narra l'afició repentina de la Reina d'Anglaterra per la lectura fins al punt de deixar de banda les seves obligacions reials.




ALAN BENNETT


Escriptor anglès. Va començar a treballar com a actor còmic de teatre i posteriorment a la BBC, on durant molts anys va intervenir en nombrosos programes, amb gran èxit de públic, a més d'escriure guions per a la ràdio i la televisió. Va publicar la seva primera obra teatral el 1968. Algunes de les seves obres de teatre s'han adaptat per al cinema. Ha rebut nombrosos premis i és també molt conegut com a actor. Fa aproximadament una 10 anys que va començar a escriure en prosa.