divendres, 8 de març del 2013

SEMIFINAL DEL CONCURS VERBALÍADA

Demà a les 11 del matí a la biblioteca, semifinal del concurs Verbalíada, joc lingüístic que té l'objectiu d'acostar els joves de Catalunya a les biblioteques públiques i de fer viure la llengua com a font de plaer.

Cada biblioteca de Catalunya pot escollir entre el dia 9 i el dia 16 de març per celebrar la seva semifinal amb els usuaris que s'hagin inscrit a la seva biblioteca. A la nostra biblioteca s'han inscrit 7 usuaris, del quals un pot quedar finalista.

El concurs consta de dues parts diferenciades: per una banda el joc que l'usuari ha realitzat per internet individualment i, per l'altra, la semifinal que es realitza a cada biblioteca participant. No cal haver jugat a internet per participar en les semifinals però haver-ho fet dona una mica d'avantatge, perquè cada jugador començarà el campionat amb els punts aconseguits a la part realitzada per internet.

La semifinal consta de cinc jocs, dels quals quatre es juguen en cinc minuts i l'altre en deu càpsules de 30 segons cadascuna. Els cinc jocs són: Barrejagrama, Brodasíl.lab, Biblioenigmàrius, Buguigrama, Quadrisíl.lab.

Tots els finalistes rebran una invitació per assistir a la Gran Final de l'Auditori de Barcelona el 14 d'abril amb els Txarango.

Si voleu conèixer el funcionament del concurs: 
http://www.bibliotecadelescala.blogspot.com.es/2013/01/joc-linguistic-verbaliada-2013.html