dimecres, 10 d’abril del 2013

TALLER INFANTIL SOBRE SALVADOR ESPRIU

Ahir, dia 9 d'abril, seguint amb els actes de celebració de l'Any Espriu, a la sala infantil de la biblioteca va tenir lloc el taller infantil sobre la vida i l'obra de Salvador Espriu realitzat per Schola Didàctica Activa. Van tenir el plaer d'escoltar les explicacions d'Isabel Boj els nens i nenes de 4t. de primària del CEIP Empúries de l'Escala en dos grups de 30 nens i nenes cadascun.

A través d'un petit teatret de fusta, imitació d'un teatre antic, que representava el poble d'Arenys de Mar i al qual es van anar afegint elements propis de l'època de Salvador Espriu, el cementiri, les barquetes, els xiprers..., l'Isabel va anar desgranant la vida i l'època d'Espriu d'una manera molt didàctica i entenedora pels nens, com si es tractés d'una història. Per finalitzar la sessió, i durant la realització d'un petit exercici pràctic, els alumnes van llegir fragments de poesia de l'escriptor i van anar desxifrant el seu significat a partir de les explicacions rebudes.
Demà, dia 11 d'abril, es desplaçaran fins a la biblioteca els alumnes de 4t. de primària del CEIP l'Esculapi per gaudir d'aquest taller.

Un taller molt interessant, didàctic i amè, molt adequat per als més petits, per donar a conèixer un dels grans poetes de la literatura catalana. Molt recomanable.