diumenge, 17 d’abril del 2016

SANT JORDI 2016 A LA BIBLIOTECA


Anem preparant les activitats de St. Jordi a la Biblioteca. Començarem el dia 21 d’abril amb el comentari de l’obra de teatre "Victòria" de Pau Miró i acabarem el dia 24 d’abril a la Fira d’Entitats Escalenques.

DIA 21: A les 20 h. "GRUP DE LECTURA DE TEATRE". Comentari de l'obra "Victòria” de Pau Miró. A càrrec d’Anna Casas

DIA 22: A les 17 h. Revetlla de St. Jordi. Taller infantil "JUGUEM A PARLAR AMB ELS ROBOTS". Tot jugant amb les tablets descobrirem d'una manera fàcil i divertida a parlar el llenguatge dels robots. A partir de 6 anys. Cal inscripció prèvia.

DIA 22: A les 20 h. Revetlla de St. Jordi "TERTÚLIA LITERÀRIA" amb els escriptors Montse Castaño, Mariona Masferrer i Francisco Javier Zuloaga. Exposició de totes les novetats editorials que adquirirà la Biblioteca.

DIA 23: De 11 h. a 14 h. i de 16 h. a 18,30 h. LECTURA DEL LLIBRE “UN FILM (3000 METRES)” Activitat col•lectiva. Cal inscripció prèvia a la biblioteca per escollir l’hora que vagi millor a cadascú.

DIA 23: A les 18,30 h. Lectures dramatitzades "EMBOLICS PER NO RES". A càrrec dels joves de l’activitat “Lectures dramatitzades” dirigit per Anna Casas. Amb la col•laboració del grup d’Acrobàcies dirigit per Montse Aguilar. A la Plaça Víctor Català

DIA 23: A les 19,30 h. Recital de poesia “CATERINA ALBERT, una veu de la terra”. A càrrec de Baltasar Fonts. Sala d’Actes de la Biblioteca

DIA 24: A les 10 h. Serem a la "III Fira d’Entitats Escalenques". A la Plaça Catalunya.

De 13:00 a 13,10 h. Petita representació de “Pastís dolç de bones lectures” a càrrec dels membres de “Llegir el Teatre”. Escrit per Lídia Solés i dirigit per Anna Casas.
De 12,15 h. a 12,45 h. Comentari de “El carreró dels miracles” de Naguib Mahfuz a càrrec dels membres del Grup de lectura de novel.la “El petit príncep”

BON ST. JORDI A TOTHOM!!!!