divendres, 22 d’agost del 2008

Propera trobada del Grup de Lectura

A partir del proper mes d’octubre tornarem a trobar-nos l’últim dijous de cada mes els membres del Grup de Lectura de la biblioteca. Aquesta nova temporada de lectures la començarem llegint el llibre de Jesús M. Tibau, El vertigen del trapezista.

El títol del llibre és el nom d’un bloc que l’autor va trobar navegant per internet i del qual es va enamorar. Més endavant va demanar permís al seu autor per posar-lo com a títol d’aquest recull de contes.

Es tracta d’un recull de 34 contes curts sobre les històries individuals de la vida quotidiana dels protagonistes. Històries explicades amb tendresa i amb un sentit de l’humor peculiar. Cada conte ens introdueix en un món diferent, en una història diferent, perquè tal i com diu la dita popular “cada casa és un món” i cada personatge té la seva història particular.

Alguns d'aquest relats han estat premiats amb el premi Valldoreix 2004, el Premi de les Lletres Vila de Corbera 2006, el tercer lloc als Premis La Mar de les Lletres 2006 de Calafell i l'accèssit al premi Joan Cid i Mulet de Jesús.
En aquesta ocasió ens visitarà l'autor del llibre, Jesús M. Tibau, per comentar-lo conjuntament amb nosaltres i per a donar-nos a conéixer què el va impulsar a escriure cadascuna de les històries.
Començarem a distribuir el llibre a partir de la segona quinzena de setembre a tots aquells usuaris que vulguin assistir a la trobada mensual.


2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Ja tinc ganes de venir al vostre Club de lectura i escoltar les preguntes o comentaris que feu sobre els meus contes

Biblioteca Víctor Català ha dit...

Molts de nosaltres ja l'hem llegit i realment alguns dels contes et fan retornar a records oblidats de quan erem petits. D'altres, en canvi, tenen un final sorprenent i fora del que un pot esperar. Aviat ens veurem.