dimarts, 17 de maig del 2011

US PRESENTEM LA NOSTRA MASCOTA, EN VICTORÍ

Ens ha fet molta il.lusió trobar un post que parla d'en Victorí al blog de l'Editorial Vabau. Ells són qui l'han creada i també la seva història. Aquestes són les seves paraules:
Ja us deveu haver adonat que la setmana passada no vam escriure cap post al blog. No us penseu que fèiem vacances, tot el contrari: estàvem ultimant els detalls de la nova mascota infantil de la Biblioteca de l'Escala. Fa molt temps que hi treballàvem, però era un secret i no se'ns podia escapar ni piu.

Només us vam donar una pista: les ulles que vam crear (finalment les vam forrar de paper) eren per aquesta mascota que es diu Victorí i l'hem dissenyat en exclusiva per als petits lectors/es de la Biblioteca Víctor Català.

També hem escrit la seva història personalitzada i n'hem cosit reproduccions de butxaca. N'estem super contents!






La presentació, malgrat el temps, va anar molt i molt bé. Les bibliotecàries ens van rebre amb un gran somriure, ens van abrigar amb els seus jerseis de llana de cabreta salvatge i després de la performance hi va haver pica-pica per tothom. No podem demanar més! De moment us deixem amb algunes imatges d'en Victorí i companyia. En el proper post prometem una crònica exhaustiva de l'actuació.

Va ser una presentació molt maca i en Victorí s'ho va passar d'allò més bé.
 
Felicitats a tots els nens i nenes perquè ja teniu una mascota que us farà companyia i us vigilarà!!!