dimarts, 27 de setembre del 2011

TALLER DE SCRAPBOOK


El dia 26 d'octubre, a la sala d'actes de la biblioteca Víctor Català, taller de Scrapbook per adults a càrrec de la Momo.
HORA: de 7 a 9 del vespre
PREU: 15 € (material específic inclòs)
Cal inscripció prèvia

Cal portar el següent material bàsic: cola de barra, tisores, cutter, cel.lo doble cara, regla, taula de tall.

Saps què és el Scrapbook?: El scrapbooking és un mètode per conservar histories personals i familiars en forma de fotografies, mitjans de comunicació impresos, i records en àlbums decorats. L'scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies.

El scrapbook o scrapbooking consisteix en multitud de processos creatius com retallar, enganxar o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant les teves fotografies. Aquest divertit passatemps de decorar s'aplica també a cartes, a poemes, a invitacions o a tot allò que et proposi la teva imaginació. Partint de simples fotografies, es revaloren els records amb ornaments de tot tipus (adhesius, botons, cintes, papers especials, flors seques, rebladures, cintes...) i diversos estils, des del més sofisticat fins al més senzill, depenent del gust personal.