dijous, 5 de novembre del 2009

1ª TROBADA DEL GRUP DE LECTURA (Temporada 2009-2010)

A la primera trobada del Grup de Lectura de la biblioteca de la temporada 2009-2010 hem comentat La Travessia de la Núria Esponellà, escriptora molt vinculada a la població de l'Escala.

La Núria ha compartit amb tots nosaltres 1 hora i mitja de tertúlia molt amena i original. A banda de parlar sobre els temes principals de la novel.la, la immigració i els amors i els desamors de la protagonista, la Núria ens ha explicat l'experiència personal viscuda per tal de recollir la informació bàsica per a poder escriure la història. Per altra banda, ha estat molt interessant, i no gens habitual en les trobades amb l'autor, la descoberta de la tècnica que utilitza abans i durant la redacció de l'obra. Un munt de "llençols", com ella anomena, que relaten la història de la trajectòria vital de cadascun dels personatges, i també, altres dades interessants que l'ajuden a situar-se temporalment en qualsevol moment del desenvolupament de la novel.la.


Hem compartit una estona d'oci de qualitat amb la seva agradable companyia que ens ha permès conèixer-la de més a prop, no tan sols com a escriptora sinó, també, com a persona. Moltes gràcies a "totes" per participar-hi!!!