dimarts, 10 de novembre del 2009

Premi Néstor Luján de novel.la històrica a Núria Esponellà

El passat dia 29 durant la tertúlia amb el Grup de Lectura de la biblioteca, la Núria Esponellà ens va estar parlant de l'última obra que ha escrit i que encara no ha sortit al mercat editorial. És una obra que està ambientada a Sant Pere de Rodes i que ha estat escrivint durant 4 anys. Doncs bé, ens ha fet molta il.lusió quan hem llegit a la premsa que aquesta obra ha estat guardonada amb el premi Néstor Luján de novel.la històrica.
Transcric un fragment de la notícia extreta del 3cat24.cat:
"L'escriptora i professora Núria Esponellà ha obtingut el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica pel llibre "Rere els murs". L'obra recupera la història d'un dels monestirs benedictins més antics i desconeguts de l'Europa de l'alta edat mitjana: el de Sant Pere de Rodes. El premi el concedeix l'editorial Columna i està dotat amb 6.000 euros. Núria Esponellà també és autora de "La travessia", amb què va guanyar el IV Premi Columna 2004, i el llibre de narracions "Petits grans plaers".
Des de la biblioteca, i em prenc la llibertat de dir de part de tots els que el dia 29 erem a la tertúlia, volem felicitar a la Núria per aquest nou premi.
Moltes Felicitats!!!